UNIPAN D.O.O. I WEITZER PARKETT TRAŽE PARTNERE

Unipan d.o.o. ekskluzivni zastupnik austrijskog brenda Weitzer Parkett traži partnere za prodaju distribuciju u sljedećim regijama Bosne i Hercegovine. Bihać i okolina – Banja Luka i okolina, Mostar i okolina, Tuzla i okolina. Svakako i u ostalim regijama osim Sarajeva i okoline po potražnji.

UNIPAN d.o.o. je u 15 godišnjoj suradnji sa brendom Weitzer Parkett pomjerio granice na tržištu gotovih parketa. U proteklom periodu kvalitet ovog parketa je dokazan  kroz većinu najznačajnijih objekata novije kvalitetnije gradnje.

Stambeni objekti viših zahtjeva kao i hoteli viših rangova su reference koje su pozicionirali ovaj brend kao vodeći na tržištu uz ugradnju sa garancijom.

Unipan d.o.o. je u svom dosadašnjem radu napravio mrežu kupaca i arhitekata kao i investitora te se u tom segmentu klasificirao kao lider u prodaji i ugradnji višeslojnih parketa u kompletu.

U narednom pariodu plan je ekspanzija i proširenje distribucije na partnere koji se bave sličnim i srodnim poslovima te su u svojim regijama priznati kao ponuđači kvalitetnijih proizvoda sa garancijom i tradicijom.

Weitzer Parkett u ponudi ima preko hiljadu različitih varijanti parketa za sve moguće zamislive želje i potrebe – osnovni asortiman proizvoda plus iDESIGN parket.

Kolekcije parketa bez održavanja( površinska obrada na osnovu nanotehnologije za koju se ništa ne lijepi) , zdravih parketa (obrada prirodnim uljima na bazi pčelinjeg voska i lanenog ulja) čini ponudu parketa najkompletnijom na evropskom tržištu.

Nevjerovatna ponuda parketa za projekte kao i asortiman iznimno velikih dimenzija parketa za posebne zahtjeve kao i više načina obrade, od četkanja, preko hoblanja s ciljem personaliziranja površina parketa sa autentičnom nijasnom koja može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce ili arhitekte.